Vrouwelijke acteurs

 

herman_christine Personage revue: Betty from America, … + zang
Speelt mee in toneel en revue
Christine Herman
Toneel is voor mij opgaan in een andere wereld waarin ik niet hoef na te denken over wat ik moet zeggen, waarin ik mag lachen en huilen tegelijk, waarin ik voor even van iemand anders mag houden, zelfs sterven. Al met al blijft het een vreemd fenomeen, ‘het spelen’. Als je als speler die vrijheid tijdens het repeteren terug vindt, gaat er een wereld open vol spanning, plezier en sensatie.
heinkens_ingrid Personage revue: /
Speelt mee in toneel
Ingrid Heinkens
Ik speel graag een karakter met pit spreekt me het meest aan. Deze rollen sluiten het best aan bij m’n eigen persoonlijkheid. Ook in m’n andere hobby komt dit tot uiting, optredens met een hoog rockgehalte, daar gaan we voor! Een kwinkslag naar de realiteit is nooit ver weg. Ook in het echte leven is humor broodnodig en relativeren een kunst!
anseeuw_kaatje Personage revue: schepen Griet Toepé + zang
Speelt mee in toneel en revue
Kaatje Anseeuw
Toneel is voor mij een uitlaatklep, een boeiende sociale hobby waarbij je het publiek vermaakt en ontspanning bezorgt.
Personage revue: garde Cordula Desnack
Speelt mee in toneel en revue
Tine Verhulst
Toneel zit in mijn bloed van kinds af. Eénmaal in brugpensioen sloegen de vonken weer over. Even enkele keren bij een toneelgroep ingesprongen en zo had ik het helemaal te pakken. Zo ben ik binnen gerold in de Rousselaerse Revue. Topmensen, fijn gezelschap en vrienden voor het leven. In 2016 hebben we een prachtige revue neergezet. Ik kijk ernaar uit om het in de toekomst nog beter te maken en hopelijk volgen er nog veel.
simaeys_sharon Personage revue: verpleegster Bernadette + zang
Speelt mee in toneel en revue
Sharon Simaeys
Een stille droom werd werkelijkheid. Meespelen in theater en mijn vrees voor het durven zingen overwinnen. Theater en alles daarrond is echt mijn ding, een passie. Het geeft een grote voldoening om mensen even te laten ontspannen met wat humor. Een echte vriendengroep maakt het plaatje compleet.
bogaert_griet Personage revue: /
Speelt mee in toneel 
Griet Bogaert
Hebt ooit een klein briefje gevonden op een plooistoel in een gezellig, volks parochiezaaltje in Passendale.
Hiermee werd een oproep gedaan om hun team te versterken. Dit klein wit briefje was het begin van iets waar ik al heel lang van droomde … Toneel spelen, … de mensen aan het lachen brengen, laten genieten, de mensen even uit hun dagelijkse beslommering halen.
Personage revue: Lotte de reporter van de Weekbode
Speelt mee in revue
Cathy Verhaeghe
Volgt …
  Personage revue: diversen
Speelt mee in revue
SARI HENNAERT
 
  Personage revue: diversen
Speelt mee in revue en toneel
VIRGINIE VERRECAS
 
  Personage revue: Noa
Speelt mee in revue
Noa LAURIER