Mannelijke acteurs

levoye_roland Personage revue: Gerard de schoolmeester + zang
Speelt mee in toneel en revue
Roland Levoye
Na een openingsavond van de revue en het eten van paëlla, was ik zo ziek als een hond met als gevolg dat ik de dag erop op het podium van mijn orgel draaide. Tot groot verschot van mijn medespelers, die mij van het podium hebben gedragen. Gelukkig was ik direct weer bij mijn positieven en kon ik starten met een liedje. Deze anekdote zal ik niet snel vergeten. 
degryse_raf Personage revue: zang
Speelt mee in revue
Raf Degryse
Als stichter van de  Rousselaerse  Revue Compagnie ben ik  een zéér  tevreden  man  als  ik  vanuit  de coulissen  kijk  en  onze  mensen zo  bezig  zie. Mijn vrouw Réjane Van Daele, als  secretaris  van  de  Revue-Compagnie, tracht de teugels van  de alledaagse  dingen vast te houden. Een niet te missen element in deze vereniging. 

Personage revue: Juul de duivenmelker
Regisseur revue
Speelt mee in revue

Luc Verleye
Volgt …
Personage revue: Mongske de stadswerker
Speelt mee in toneel en revue
Bruno Vanderstichele
Volgt…
bossu_rik Personage revue: Tuurke
Speelt mee in toneel en revue
Rik Bossu
In het toneelstuk “B&B Stille Rust” speelde ik de doofstomme assistent van de begrafenisondernemer. Ik dacht bij mezelf, waaw dat is tof van Werner om me zo een gemakkelijke rol te geven, want ik moet als doofstomme geen teksten van buiten leren. Achteraf gezien helemaal niet gemakkelijk hoor, maar terug een ervaring rijker!
Personage revue: Dokter Vergist
Speelt mee in revue
Emmanuel Vanderstichele
Je hebt nooit gemist met een consultatie bij dokter Vergist. Tegen bloed kan ik nie, maar ‘k help je graag bij je allergie. Dus als je de jeuk wil stillen, geef ik je wel wat van mijn pillen. 
  Personage revue: Christophe + zang
Speelt mee in toneel en revue
Tom Cappelle
De theaterkriebels waren bij mij reeds aanwezig van kleins af aan. Al op jonge leeftijd was ik me heel erg bewust dat toneel spelen mijn ding is. 

Toen kon ik in mijn geboortedorp al meespelen in het jeugdtoneel. Later als student zette ik me in voor het studententheater van de Ugent en speelde ik met enkele vrienden in een eigen theatercollectief. Steeds bezig mensen een leuke tijd te bezorgen. Want toneel is voor mij spelvreugde. Zowel bij mezelf als bij het publiek. Daarom is Revue ook zo’n succes, een waar spektakel op de Rousselaerse scène! Daarom ben ik ook dankbaar dat ik de rol van Christophe(ke) op mij mag nemen. Gekke toeren uithalen samen met de bende, wat moet dat meer zijn? 

wyffels_danny Personage revue: /
Speelt enkel mee in toneel 
Danny Wyffels
Op de planken staan begon voor mij met het 1ste toneelstuk van Werner: “Help moeder trouwt”. Aanstoker van dit alles was Luc “Juul, de duivenmelker” Verleye. Ik probeer in iedere rol een stukje van mezelf te steken. Als we met onze vriendengroep het publiek een aangename avond kunnen bezorgen dan kan ik tevreden de planken verlaten. 
Revue: huismuzikant
Martin De Winter
Mijn bijdrage bestaat uit het begeleiden en muzikaal ondersteunen van de R.R.C. Ondertussen mijn 3de deelname met deze fantastische groep waarbij het beleven van de show (revue) op de 1ste plaats komt. Een plezier om erbij te horen.
Personage revue: Camiel de stadswerker
Speelt mee in revue
Eddy Maes
Vanaf het 1ste jaar gingen we kijken naar de revue. Het 2de jaar speelden familieleden mee met de kids. Zo gingen we naar elke voorstelling. De revue trok naar Parijs op reis en Raf vroeg of ik voor garçon wilde spelen. Zo ben ik blijven mee spelen, altijd een klein rolletje. Maar ik doe het graag, vooral voor de bende die na al die jaren vrienden zijn geworden.
Personage revue: Omer en diversen
Speelt mee in revue en toneel
KarL DERUYTTER
 
Personage revue: Jorgo
Speelt mee in revue
Jorgo Verleye
Ik vind het leuk om te spelen in het Westvlaams.
Personage revue: Thomas
Speelt mee in revue
Thomas Vandergunst
Het Westvlaams spreken is zeer tof. Het is grappig hoe humoristisch dit het verhaal maakt. Het acteren met zo’n toffe mensen en op het podium staan vind ik leuk. 
Personage revue: Milo
Speelt mee in revue
Milo Bossu
Volgt …